ORA PĂMÂNTULUI 2017 VA FI MARCATĂ SÂMBĂTĂ

  • Eveniment
  • 22 Martie 2017
  • Nici un comentariu
  • 213
  • 2 minute de citit

Campania WWF Earth Hour (Ora Pamantului), prin care oamenii sunt îndemnați să stingă lumina pentru o oră, să se angajeze în acţiuni de mediu, dar și să-și schimbe comportamentul pentru a avea un impact mai mic asupra naturii, va fi marcată anul acesta pe 25 martie.

Mesajul adresat comunității Earth Hour Romania în anul 2017 rămâne „Daruieste naturii energia ta”, pentru a semnala că mediul este un subiect de interes major și că este necesar să investim propria energie pentru a-l proteja.

Autoritățile și asociațiile/ONG-urile sunt îndemnate să organizeze activitati în aer liber cum ar fi ture cu bicicleta, crosuri etc. și să întrerupă iluminatul public al cladirilor și pe arterele reprezentative ale orașului, acolo unde nu afectează siguranța publică și traficul, pe 25 martie, în intervalul 20.30-21.30.

De asemenea, cetățenii sunt invitați să stingă luminile în case și să iasă la o tură cu bicicleta sau o simpla plimbare simbolica prin oraș, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii. Campania promovează totodată mijloacele de deplasare prietenoase cu natura și benefice pentru organism.

Municipalitatea se alătură și în acest an campaniei Ora Pamantului, întrerupând iluminatul public al clădirilor emblematice din municipiu în intervalul 20.30-21.30.

Pentru mai multe informații despre Campania WWF Earth Hour (Ora Pamantului) sunteți invitați să vizitați site-ul oficial al campaniei în Romania: www.ora-pamantului.ro.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .