O VIAȚĂ CÂT UN CENTENR

  • Eveniment
  • 9 Iulie 2018
  • Nici un comentariu
  • 179
  • 2 minute de citit

Astăzi, în cadrul campanie „O Viață Cât Un Centenar” inițiată de către Ministerul Afacerilor Interne, la sediul Instituției Prefectului Giurgiu, a fost organizată o ceremonie de înmânare a simbolurilor naționale, colonelului în rezervă Ioan Cioară, giurgiuveanul care anul acesta a împlinit 100 de ani.

La eveniment au participat prefectul județului Giurgiu, Nina Carmen Crișu, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, comisar șef Cătălin Țone, Inspectorul șef al I.S.U. Giurgiu, colonelul Emil Apostol, Inspectorul șef al I.J.J. Giurgiu, colonel  Daniel Rușanu și comisarul Adrian Maruşca, șef birou în cadrul I.T.P.F. Giurgiu.

Au fost momente emoționante în care, colonelul Ioan Cioară a depănat amintiri din viața lui tumultoasă, în care a participat la război şi a fost luat prizonier, fiind lovit la picior de o schijă.

Activitatea de astăzi este ultima etapă a campaniei „O Viață Cât Un Centenar” desfășurată la Giurgiu, în primele două etape, fiind sărbătorite la domiciliu, doamnele centenare Frosa şi Stanca, din comuna Crevedia Mare, respectiv Gostinari.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .