„O săptămână plină pentru APA SERVICE”

După un week-end solicitant, Apa Service Giurgiu a început noua săptămâna pregătită să facă faţă noilor încercări datorate ploilor torenţiale. Societatea a pregătit sistemul de pompare să lucreze la întreaga capacitate, bazinele de colectare a apelor pluviale fiind curăţate şi întreaga cantitate de apă evacuată.

În paralel lucrătorii societăţii au desfundat, spălat şi vidanjat gurile de scurgere şi au încărcat şi transportat deşeuriler menajere ajunse în sistemul de canalizare. Dispeceratul societăţii a înregistrat solicitări de la mai multe Asociaţii de proprietari şi societăţi comerciale, cu privire la inundări de subsoluri sau desfundări de canalizări pluviale, în timp ce tronsonul situat între Calea Bucureşti şi b-dul 1 Decembrie 1918 ( Tineretului) a fost curăţat cu utilaje speciale, vizată pentru curăţare fiind şi staţia de pompare din localitatea Bolintin Vale.

Conducerea societăţii face apel către giurgiuveni ca aceştia să transmită, în caz de nevoie, orice sesizare doar către Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon: 0731.551626, 0246.212227- interior 3, 0246.231054- interior 3, program permanent.

Vom reveni cu amănunte despre activitatea noastră, într-o rubrică pe care dorim să o permanentizăm: „O săptămână plină pentru APA SERVICE”- iar dvs., clienţilor noştri, o zi liniştită vă dorim şi apă sănătoasă la robinete!

Apa Service SA Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .