Noua coaliţie de guvernare naşte lupte fără menajmente în teritoriu

  • Politic
  • 7 Decembrie 2021
  • Nici un comentariu
  • 134
  • 5 minute de citit

Directorul Secţiei de Gospodărire a Apelor Giurgiu, Ionuţ Mugurel Badea, este de mai bine de o săptămână ţinta unor atacuri susţinute pe fecebook, atacuri preluate de pe un cont neasumat.

În esenţă,în atacuri sunt amestecate cu probleme de serviciu cu viaţa privată a directorului SGA Giurgiu. În replică, acesta a organizat o conferinţă de presă în care a explicat că atacurile la persoana sa vin atât din interior, dar şi din exterior.

Nu sunt afectat de cele apărute în aceste zile, ştiam de ceva vreme că vor apărea în spaţiul public. Îi ştiu pe toţi implicaţi în acesta problemă, dar astăzi mă opresc fără să dau nume şi de unde sunt. Aceste acuzaţii au apărut ca urmare a unor relaţii care ţin de muncă, dar au fost puţin şi motivate politic.
Când am preluat conducerea instituţiei, existau dosare penale întocmite în urma unor plângeri dintre colegi. Colegi care au stat la aceeaşi masă, au lucrat împreună. Am fost înţelegător cu toţi angajaţii. Eu am încercat să fiu echilibrat, echidistant, să ascult pe toată lumea. Aşa voi rămâne în continuare. Dar nu pot lăsa ca instituţia să fie denigrată de câteva persoane. Am demarat deja discuții cu o casă de avocatură și ne vom îndrepta în instanță împotriva celor care au promovat asemenea neadevăruri
„ a declarat Badea.

Directorul SGA Giurgiu a mai subliniat că cele şapte persoane implicate în acest atac la persoană sunt o minoritate ţinând cont că în instituţie îşi desfăşoară activitatea 165 de persoane, iar cea mai mare parte este constituită din profesionişti respectabili.

Mai amult, spune Badea,  Raportul de Activitate pe anul care se încheie dovedeşte rezultate notabile la toate capitolele. De la o mai bună gestionare a resurselor umane, pînă la creşterea semnificativă a veniturilor şi în mod special achiziţiile de utilaje care se ridică la aproximativ 700.000 de euro

„Eu am venit la Apele Române în  15 noiembrie 2016 și am crescut, zic eu, frumos. Nu m-am cocoțat pe funcții, am început ca șef de formație, și iată că de un an și patru luni conduc SGA Giurgiu. Eu nu m-am dus să mă fac director, ci să fac treabă! Nu vreau să mă laud cu tot raportul meu de activitate, dar unele lucruri trebuie spuse în fața oamenilor. E un raport serios, bazat pe documente”,  a mai precizat directorul SGA Giurgiu, Ionuț Mugurel Badea.

Deşi crede că esenţa acestor atacuri îşi au declicul din interior, de la persoane care-i doresc funcţia, Badea a ţinut să sublinieze că nu exclude amestecul politicului, mai ales ţinând cont de perioada în care au apărut acestea (după revenirea PSD la guvernare n.n).

„Numirea mea a fost făcută ca urmare a trecerii guvernului Orban de votul Parlamentului. O parte dintre colegi chiar se întrebau ce se întâmplă. Unii colegi știu adevărul, dar nu vreau sub nicio formă ca toți colegii mei din PNL să se lovească de vreo idee de genul „am promovat pe cineva cu un comportament nelalocul lui” a mai spus Badea.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .