Nicolae Ciucă, aprecieri la superlativ pentru filiala judeţeană a PNL Giurgiu

  • Publicitate
  • 1 Iunie 2024
  • Nici un comentariu
  • 40
  • 3 minute de citit

  Material comandat de Partidul Național Liberal – PNL Giurgiu, executat Mănăilă Ioan Vasile PFA, CMF 21240015

Vineri, 31 mai, aproape 500 de liberali,  invitaţi, candidați la primăriile din județ, candidați pentru consiliile locale și candidați la Consiliul Județean Giurgiu au participat la Mihăileşti la o întâlnire cu conducereacentrală a partidului, reprezentată la vârf de preşedintele Nicolae Ciucă, secretarul general al PNL, Lucian Bode, primvicepreşedintele PNL şi preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu.

Mihăileştiul nu a fost ales întâmplător pentru lansarea şi prezentarea tuturor candidaţilor ci s-a dorit o demonstraţie de forţă în susţinerea candidatului PNL la Primăria Mihăileşti, Adrian Gîjîială şi locul unde se va duce, probabil, cea mai dură înfruntare din judeţ la alegerile locale.

Au urcat pe scenă pentru o scurtă prezentare a contextului politic dar şi administrativ, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu. I-au succedat Toma Petcu, candidat la președinția Consiliului Județean, Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode. Seria discursurilor a fost încheiată de președintele Nicolae Ciucă, cel care, de altfel, și-a manifestat încrederea că, sub conducerea lui Dan Motreanu (artizanul alegerilor din 2020), organizația giurgiuveană va fi, din nou, prima la nivel național, după alegerile din 9 iunie.

Cu doar o săptămână înainte de alegerile locale și pentru Parlamentul European, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a ales ca, alături de vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, să fie alături de organizația giurgiuveană, cea care, în urmă cu patru ani, obținea locul I pe țară la nivelul rezultatelor voturilor.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Mihăileşti, la prezentarea candidaţilor partidului pentru alegerile locale, că dacă ar mai exista cel puţin două judeţe în zona de sud a României ca Giurgiu, PNL nu ar avea niciun fel de teamă să nu câştige alegerile în acest an.

În acelaşi context, atât preşedintele Nicolae Ciucă, cât  şi Lucian Bode, au ţinut să aprecieze munca şi rezultatele deosebite obţinute de europarlamentarul Dan Motreanu la Bruxelles, în special în domeniul politicilor agricole care vin în sprijinul fermierilor români.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .