Măsuri de ordine publică: A.F.C. Astra Giurgiu – F.C. Hermannstadt

  • Sport
  • 4 Octombrie 2019
  • Nici un comentariu
  • 155
  • 4 minute de citit

Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești și Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu vor asigura luni, 07 octombrie a.c., măsurile de ordine publică pe timpul meciului de fotbal dintre A.F.C. Astra Giurgiu și F.C. Hermannstadt. Meciul se va disputa începând cu ora 20.30, pe stadionul stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Pentru ca toți cei care vor participa la această partidă să fie în siguranță, jandarmii vor fi prezenți în imediata apropiere a stadionului, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, cu scopul prevenirii apariţiei unor incidente violente care ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

Accesul spectatorilor în incinta stadionului se va realiza pe bază de bilete şi invitaţii și va fi permis începând cu ora 18.30 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr, Aleea Plantelor și str. Chauncey Hardy, astfel:

– pentru spectatorii care au bilete la tribuna I – str. Chauncey Hardy;

– pentru spectatorii care au bilete la tribuna a II-a – Aleea Fabrica de Zahăr;

– pentru suporterii echipei Hermannstadt – Aleea Plantelor.

La această partidă, peluza va fi închisă. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

În această misiune jandarmii sunt sprijiniți de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Direcției Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu și stewarzi.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Jandarmeria informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor.

Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .