Consiliul Judeţean hotărât să meargă mai departe cu reabilitarea Spitalului Judeţean

Cum spuneam şi cu alte ocazii, Consiliul Judeţean Giurgiu a acordat în acest mandat prioritate de grad zero sistemului de sănătate judeţean, cu accent pe Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Aşa se face că luna aceasta a fost convocată, în regim de urgenţă, o şedinţă a Consiliului Județean. Pe ordinea de zi a şedinţei, care oficial se cheamă „de îndată” s-a aflat un singur punct. Aprobarea peoiectului de hotărâre privind  predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene prin Compania Naţională de Investiţii CNI SA a amplasamentului situat în judeţul Giurgiu, municipiul Giurgiu, Bulevardul Bucureşti, nr. 18, şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii „Reabilitare şi dotare corp Spital Nou C1+C2”.

În esenţă este vorba de reabilitarea, modernizarea şi dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţe Giurgiu, cu siguranţă, cea mai importantă investiţie din judeţul Giurgiu în domeniul sănătăţii din ultimii 28 de ani.

Proectul a fost aprobat, dar, surprinzător, consilierii judeţeni PNL s-au abţinut de la vot motivând „ că nu au avut timp să se documenteze”.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .