Liga 1, play-off: CFR Cluj a remiza în zi de Paște cu Astra Giurgiu

  • Sport
  • 9 April 2018
  • Nici un comentariu
  • 91
  • 2 minute de citit

Astra Giurgiu  a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida susținută duminică seară, la Cluj, în compania principalei candidate la cîștigarea titlui de campionă din Liga 1, CFR din localitate, în etapa a patra din play-off.  Pentru Gheorghe Mulţescu a fost primul meci de la revenirea la conducerea Astrei Giurgiu.

Vinicius a deschis scorul pentru CFR Cluj, în minutul 54, iar Polczak a egalat pentru oaspeţi, în minutul 81. În minutul 90+1, de la Astra a fost eliminat Radunovic, pentru cumul de cartonaşe.

Tehnicianul „feroviarilor”, Dan Petrescu, s-a arătat nemulțumit de rezultat după meci  că Astra: „O singură ocazie a avut Astra, la fel ca Poli Iaşi, şi a înscris. Prima repriză a fost foarte slabă, iar Astra bine organizată. Ne-a fost greu. A trebuit să schimb ceva la pauză. Puteam să facem 1-0, puteam să facem 2-0 şi se închidea meciul.  Jucătorii sunt foarte dezamăgiţi, dar se întâmplă să ai şi meciuri în care adversarul are un şut pe poartă şi înscrie. Sunt supărat că am luat gol la fază fixă”.

De partea cealaltă antrenorul Astrei, Gigi Mulțescu, a declarat: „Am venit la Cluj să câştig. O dovadă este faptul că am avut cinci jucători de atac. Numai că exprimarea noastră nu a fost aşa cum trebuia. În prima repriză ne-am speriat de joc şi am uitat ce trebuia să facem. În repriza a doua am arătat puţin mai bine. Se putea termina şi mai bine”.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban (84 Costache), Djokovic – Deac, Culio, Ioniţă (86 Mailat) – Ţucudean. Antrenor: Dan Petrescu

Astra Giurgiu: Iliev – Belu, Polczak, Erico, Radunovic – Mrzljak (46 Moise), Dandea – Balaure, Seto, Stan (88 Bejan) – Abang (53 L. Buș). Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .