La Consiliul Judeţean promisiunile sunt urmărite cu atenţie

În urmă cu aproximativ doi ani, când la conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu venea o nouă echipă, preşedintele Marian Mina declara că priorităţile sunt infrastructura (în special cea rutieră), Sănătatea, Cultura şi Educaţia.

A evoluat spectaculos Cultura prin aducerea a doi mangeri tineri şi ambiţioşi. Cosmin Creţu la conducerea Teatrului „Tudor Vianu” şi Ionel Muscalu la conducerea Muzeului judeţean de istorie „Teohari Antonescu”. O dovedesc cifrele statistice. Investiţii serioase s-au făcut şi la Biblioteca judeţeană „I.A. Bassarabescu”

La Spitalul judeţean de urgenţă se investeşte masiv de aproape doi ani. Investitii în dotări cu aparatură performantă, dar şi în tot ceea ce înseamnă infrastructură.

Nu s-au schimbat evident lucrurile din Educaţie. Dar aici trebuie să ţinem cont că ISJ Giurgiu ţine de Minister şi nu de Consiliul Judeţean.

Nu în ultimul rând, infrastructura rutieră judeţeană tinde ca într-un timp mai mult decât rezonabil să devină una mai mult decât mulţumitoare.

Zilele acestea unul dintre drumurile judeţene giurgiuvene aflate, în această perioadă, în plin proces de reabilitare şi modernizare este şi DJ 412, tronsonul Vărăşti – limită judeţ Călăraşi. Stadiul lucrărilor a fost controlat personal de preşedintele Marian Mina. Acesta şi-a exprimat convingerea că investiţia va fi finalizată în termenul stabilit. Fondurile sunt asigurate din bugetul Consiliului Judeţean Giurgiu!

I.M.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .