Iubitorii sportului cu pedale sunt aşteptaţi să se înscrie în „Cupa Bujorului Românesc” ce se va desfăşura în Parcul Natural Comana

  • Eveniment
  • 10 Mai 2023
  • Nici un comentariu
  • 86
  • 4 minute de citit

Asociația Invictus Romania aflată Sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu Familia Regala a Romaniei, împreună cu Consiliul Județean Giurgiu și Bujorul românesc, în parteneriat cu Crucea Rosie Giurgiu, Romsilva-Parcul Natural Comana, Direcția Silvică Giurgiu și Batalionul 1 CIMIC organizează, în data de 14 mai 2023, prima ediție a concursului de pedalare „𝐂𝐔𝐏𝐀 𝐁𝐔𝐉𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐄𝐒𝐂”, la Comana, Judeţul Giurgiu.

Evenimentul este dedicat 𝐳𝐢𝐥𝐞𝐢 𝐁𝐮𝐣𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜, 𝐟𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐚𝐭̗𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥ă 𝐚 𝐑𝐨𝐦â𝐧𝐢𝐞𝐢, în care se doreşte să se arate aprecierea și respectul față de semnificația acestei flori și față de cei ce au scris istorie luptând pentru valorile naționale.

Prin acest 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 partenerii doresc să contribuie la cultivarea ambiției și a curajului de a depăși orice obstacol în momentele de cumpănă, dar și de a încuraja giurgiuvenii, și nu numai, spre un stil de viață mai sănătos, prin sport, mișcare/pedalare în natură (Parcul Natural Comana).

Legat de acest eveniment, care vine la puţin timp după „Maratonul Dunării”, preşedintele CJ, Dumitru Beianu, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă că a avut discuţii ci preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Alexandru Sprânceană, ca numărul competiţiilor de acest gen să crească şi să se organizeze în cât mai multe zone din judeţ.

𝗣𝗿𝗼𝗯𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶 sunt destinate următoarelor categorii de persoane: adulți, seniori, persoane cu dizabilități (apte pentru terminarea cursei pe bicicletă, teren variat și poteci forestiere).

Competiția nu se adresează persoanelor aflate în scaun rulant, iar evenimentul din acest an este dedicat persoanelor care, în ziua concursului, au vârsta de cel puțin 18 ani.

Înscrierile se pot face până sâmbătă, 13 mai la:

Telefon

+40 728 366 477

Email

info@cupabujorului.ro

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .