Intervenţie eficientă a autorităţilor locale şi judeţene la ultima cădere de zăpadă

Primăria municipiului Giurgiu prin Giurgiu Servicii Publice a acționat pe străzile din municipiu, încă de ieri seara, de la ora 23:00.

În prezent, având în vedere că s-a acționat imediat, străzile din oraș nu sunt blocate, iar traficul rutier se desfășoară în condiții normale.

Astfel, s-a acționat cu utilaje de împrăștiat materiale antiderapante solide (sare și amestec sare/nisip) și lichide (clorură de calciu), dar și cu utilaje prevăzute cu lamă frontală pentru înlăturarea stratului de zăpadă depus pe carosabil, trotuare, parcări etc. Pentru înlăturarea zăpezii de pe trotuare, treceri de pietoni și din jurul stațiilor de autobuz, Giurgiu Servicii Publice și Giurgiu Servicii Locale acționează cu peste 100 de angajați.

Potrivit preşedintelui CJ Giurgiu, Dumitru Beianu “În urma fenomenelor meteo din ultimele 24 de ore, activitatea de deszăpezire pe drumurile județene s-a desfășurat cu profesionalism. La ora actuală, starea drumurilor județene este bună, se circulă în condiții de iarnă, nefiind înregistrate evenimente majore în trafic și neexistând drumuri închise ori cu restricții de circulație.”

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .