Dragi GIURGIUVENI, cu prilejul Zilei Naţionale a Bibliotecarului din România, Biblioteca Județeană „I.A. BASSARABESCU” GIURGIU  vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un nou serviciu: înscriere gratuită online. Orice persoană care dorește să devină utilizator al serviciilor oferite de biblioteca noastră se poate înscrie gratuit online, atât din municipiul cât şi din județul Giurgiu.

Pentru ridicarea permisului este necesară prezenţa dv. fizică la  oricare secţie a bibliotecii: Sala de Lectură, str. Bucureşti nr. 53; Filiala – Şos. Bucureşti, bl. 66/1D, ap. 3, Secţia Împrumut Carte pentru Adulţi, Secţia Împrumut Carte pentru Copii – ambele din str. Ştefan cel Mare nr. 14, municipiul Giurgiu.  Devenind utilizator al bibliotecii, puteți beneficia de toate serviciile: împrumutul de documente la domiciliu, consultare la sala de lectură, împrumut interbibliotecar, participare la toate evenimentele culturale  organizate la  Bibliotecă.

Crearea contului de utilizator al bibliotecii necesită  parcurgerea următoarelor etape:

1.  Accesati www.bjgiurgiu.ro – secțiunea Informaţii de interes public / Politica de confidențialitate și citiți  Nota de informare privind protecția  datelor  cu caracter personal.

2. Accesați www.bjgiurgiu – Secțiunea  Catalog online.

•Apăsați butonul Creare cont.

•Completați câmpurile necesare din formular și trimiteți-l.

•Dacă vă apare mesajul „Cod personal indicat deja există”, înseamnă că aveți deja o înscriere în baza noastră de date și nu trebuie decât să vă actualizăm datele de contact.

•Veți primi un mail de confirmare.

* Mergeți în locația selectată pentru a semna  Fișa contract de împrumut  și  Nota de informare GDPR  și veți intra posesia Permisului de intrare la bibliotecă cu valabilitate cinci ani,  care este GRATUIT  şi  NETRANSMISIBIL.

Suntem bucuroși să împărtășim cu dumneavoastră, comunitatea giurgiuveană, seria de activități dedicate profesiei noastre, bibliotecii, bibliotecarului şi  utilizatorului de bibliotecă, desfășurate cu prilejul   Zilei Naționale a Bibliotecarului din România (23 aprilie 2021) – pentru detalii, vă invităm să urmăriţi site-ul nostru https://bjgiurgiu.ro/ şi pagina oficială de facebook a Bibliotecii Judeţene I.A. BASSSARABESCU” GIURGIU  https://www.facebook.com/bjgiurgiu  (Biblioteca Județeană Giurgiu).