Încep lucrările de modernizare a Drumului Județean 507

La sediul Consiliului Judeţean Giurgiu a fost semnat contractul „Modernizare DJ 507 Giurgiu – Oinacu – Branistea – Gostinu, km 3 + 424 – 19 + 050, 15,626 km „ – Proiectare (PAC , PT, DE, avize, acorduri, asistență tehnică) și execuţie.

Costurile totale ale proiectului sunt în valoare de 19.242.062,56 lei (preț cu TVA), din care prețul serviciilor de proiectare este de 277.270, iar prețul execuției lucrărilor este de 18.964.792,5 lei.

Proiectul are ca sursă de finanțare bugetul de stat prin Programul National de Dezvoltare Locală ce se derulează de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Durata de prestare a serviciului de proiectare este de 2 luni de la data emiterii ordinului de începere a serviciului, aceasta fiind 03.10.2018, iar durata de realizare a lucrărilor de modernizare este de 24 de luni.

Sectorul de drum este de o importanță majoră pentru județul Giurgiu, acesta făcând legătura între orașul Giurgiu și localitățile Oinacu, Brăniștea și Gostinu.
Proiectul de modernizare a Drumului Județean 507 face parte din planul Consiliului Județean Giurgiu de modernizare a sectoarelor de drum la nivelul întregului județ.Precizăm că în această perioadă se execută lucrări de reabilitare și modernizare pe DJ412, DJ505, DJ411, DC121.

Modernizăm şi Drumul Judeţean 507! Am semnat contractul pentru lucrările de execuţie, iar valoarea investiţiei este de peste 19 milioane de lei.

Sectorul de drum este de o importanță majoră pentru județul nostru, DJ 507 făcând legătura între orașul Giurgiu și localitățile Oinacu, Braniștea și Gostinu.

Proiectul este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală(PNDL), derulat de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Proiectul de modernizare a Drumului Județean 507 face parte din planul Consiliului Județean Giurgiu de modernizare a sectoarelor de drum la nivelul întregului județ.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .