IMPLICARE SOCIALĂ PENTRU COPIII DIN CASELE DE TIP FAMILIAL

  • Social
  • 9 Decembrie 2021
  • Nici un comentariu
  • 145
  • 5 minute de citit

Un grup de oameni cu suflet mare din Giurgiu și București se implică în această perioadă pentru sprijinirea copiilor aflați în plasament în structurile de tip rezidențial din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, pentru a le face mai frumoase sărbătorile de iarnă dar și pentru a le îmbunătăți confortul din casele de tip familial.

Prin implicarea lor, în urmă cu câteva zile, patru case de tip familial au fost dotate cu lenjerii și pături, iar copiii au primit brazi împodobiți și jocuri de societate; pentru o casă de tip familial a fost achiziționată o mașină de spălat rufe iar în perioada următoare, într-o altă casă de tip familial va fi montat parchet nou și va fi înlocuită tâmplăria ferestrelor și geamurile termopan. Pentru casele de tip familial vor fi donate și 200 de kg de detergent precum și materiale de curățenie.

Miercuri, 8 decembrie 2021, doamna Aura Niculae, inițiatoarea acestui proiect de suflet, s-a aflat în mijlocul copiilor de la casele de tip familial Gabriela, Daniela, Constantin și Teodora pentru a le duce în dar fructe, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte. Copiii au fost bucuroși de oaspeți și au mulțumit pentru cadourile primite, dăruind la rândul lor felicitări confecționate de ei.

Doresc să dau mai departe din bunătatea de care am avut parte anul acesta învingând o boală cruntă; cred cu tărie că bunătatea de care am avut parte trebuie transmisă mai departe celor care au cea mai mare nevoie. M-am bucurat când am constatat că la apelul meu și al familiei mele pentru a ajuta copiii din casele de tip familial din Giurgiu au răspuns mulți prieteni. Aflându-mă astăzi în mijlocul  copiilor, mi-am dat seama ce mult înseamnă pentru ei bucuriile pe care am reușit să le facem până acum și de aceea aș dori ca și alți oameni să ni se alăture pentru a reda zâmbetele pe chipurile lor”, a declarat Aura Niculae.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri tuturor persoanelor implicate în aceste acțiuni  caritabile care, prin donațiile făcute, au adus bucurii copiilor aflați în plasament în structurile rezidențiale.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .