Imbecialitatea cu ştaif parlamentar

  • Politic
  • 31 Ianuarie 2022
  • Nici un comentariu
  • 141
  • 3 minute de citit

Îl vedeţi pe individul din fotografie? Este Ciprian Ciubuc, deputat AUR de Brăila. Este individul care cerea pe Facebook să fie săpate şanturi de 4 metri adâncime şi 8 metri lăţime la graniţa estică şi toate podurile să fie dotate cu „explozibil de distrugere” (sic!).

Mai nou, deputatul AUR Ciprian Ciubuc susţine că intenţiile Comisiei Europene de a încuraja producţia de cipuri în ţările UE au legatură în realitate cu ciparea oamenilor.

Poate nu luam în seamă ştirea, dacă nu mă distra mult răspunsul dat adepţilor lui Ciubuc (şi nu sunt deloc puţini) fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, din care redau selectiv:

„O veste proastă pentru fascişti: aveţi cipuri în telefoane, în computere, în maşini, până şi în aspiratoarele alea inteligente rotunde. Chiar şi în frigidere. Tot ce înseamnă în jurul vostru tehnologie. Şi e ok. Nu muşcă… Staţi, mă, liniştiţi, nu vă bagă nimeni cip-uri în creier, nu e nimic acolo…Fără nişte cipuri, nici nu aveaţi de unde posta această imbecilitate. Şi fiecare dintre ăia care v-au dat like are macar un cip pe lângă el, în telefon, că like nu se dă cu furca”.

Am vrut să-l declar dobitocul anului pe Ciubuc, dar mi-am adus aminte de ce spunea Umberto Eco Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa. Inteligenţa are limitele ei, prostia nu”. Şi mai sunt destui AUR-işti care nu şi-au spus cuvântul.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .