Giurgiuvenii sunt invitaţi la prima ediţie a Cupei Bujorului Românesc

  • Sport
  • 3 April 2023
  • Nici un comentariu
  • 611
  • 8 minute de citit

Asociația Invictus Romania aflată Sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu Familia Regala a Romaniei , împreună cu Consiliul Județean Giurgiu și Bujorul românesc, în parteneriat cu Crucea Rosie Giurgiu, Romsilva-Parcul Natural Comana, Direcția Silvică Giurgiu și Batalionul 1 CIMIC organizează, în data de 14 mai 2023, prima ediție a concursului de pedalare „𝐂𝐔𝐏𝐀 𝐁𝐔𝐉𝐎𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐄𝐒𝐂”, la Comana, Jud. Giurgiu.

Evenimentul este dedicat 𝐳𝐢𝐥𝐞𝐢 𝐁𝐮𝐣𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜, 𝐟𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐚𝐭̗𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥ă 𝐚 𝐑𝐨𝐦â𝐧𝐢𝐞𝐢, în care avem astfel ocazia să ne arătăm aprecierea și respectul față de semnificația acestei flori și față de cei ce au scris istorie luptând pentru valorile naționale.

Prin acest 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 ne dorim să contribuim la cultivarea ambiției și a curajului de a depăși orice obstacol în momentele de cumpănă, dar și de a încuraja giurgiuvenii, și nu numai, spre un stil de viață mai sănătos, prin sport, mișcare/pedalare în natură (Parcul Natural Comana).

𝗣𝗿𝗼𝗯𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶 sunt destinate următoarelor categorii de persoane: adulți, seniori, persoane cu dizabilități (apte pentru terminarea cursei pe bicicletă, teren variat și poteci forestiere).

Competiția nu se adresează persoanelor aflate în scaun rulant, iar evenimentul din acest an este dedicat persoanelor care, în ziua concursului, au vârsta de cel puțin 18 ani.

Urmăriți-ne paginile pentru detalii ulterioare!

#invictus #romania #InvictusRomania #bujorulromanesc #FloareNationala #ZiuaBujorului #Giurgiu #ConsiliulJudetean #CruceaRosieRomana #Romsilva #Batalionul1CIMIC #ParculNaturalComana #ArmataRomaniei #romania #bicicleta #comana

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .