Fugiiiţi! Locuri de muncă în Spania!

  • Social
  • 26 Octombrie 2017
  • Nici un comentariu
  • 189
  • 2 minute de citit

Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu prin serviciul de ocupare EURES România oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania – firma SUREXPORT (400 de femei şi 200 de cupluri) pentru muncă sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru muncă la câmp, vârsta 18 – 50 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2018 (nu se solicită experienţă).

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie sa plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să foloseasăa mijlocul de transport oferit de firmă

Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Giurgiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite, doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu – doamna Dogaru Gratziela , tel.: 0246/230613 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucureşti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.

DATA ŞI LOCAŢIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR!!!

 

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .