FOTBAL ROMÂNIA – SPANIA

  • Sport
  • 4 Septembrie 2019
  • Nici un comentariu
  • 141
  • 2 minute de citit

Meciul dintre naţionalele României şi Spaniei, care va avea loc joi,  5 septembrie, ora 21.45 pe Arena Naţională din Bucureşti, în preliminariile EURO 2020, se va disputa cu casa închisă.  Federația Română de Fotbal a vândut toate biletele, astfel că tricolorii vor fi susținuți de peste 50.000 de oameni.

Avem nevoie de un rezultat mare ca de aer, fiindcă un eventual eşec ne-ar distanţa de calificare.

„Spania este superfavorită, dar sigur îi vom pune probleme! Visăm la cel puțin un egal! Da, de ce nu. Sigur că pentru asta avem nevoie de o zi perfectă, dar și de puțin noroc. În plus, ei trebuie să prindă o zi slabă. Naționala României a pus mereu probleme granzilor. Și tineretul nostru a dovedit că se poate la Euro U21 din vara asta”, a spus Contra pentru „Marca”, conform Digi Sport.

De-a lungul timpului, naționala României și ce a Spaniei s-au întâlnit de 16 ori, iar bilanțul este unul echilibrat. Victoriile sunt împărțite în mod egal, câte cinci pentru fiecare echipă, iar șase partide s-au încheiat la egalitate.

Această partidă va fi arbitrată la centru de turcul Deniz Aytekin, acesta va fi ajutat de Eduard Beitinger, Rafael Foltyn şi Tobias Stieler, toţi din Germania. Observator la aceasta partida va fi sarbul Zoran Petrovici.

Clasament:

1 Spania 12 puncte (11-2)

2 Suedia 7 (8-7)

3 România 7 (11-5)

4 Norvegia 5 (8-7)

5 Malta 3 (2-10)

6 Feroe 0 (3-12)

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .