Fotbal Mic: Bătăile sînt la ordinea zilei

  • Sport
  • 20 Septembrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 122
  • 3 minute de citit

La Mihai Bravu, primarul Ion Nițu, luptator de MMA

Conform regulamentelor după care este guvernat fotbalul românesc, doar primele trei eşaloane sunt profesioniste, desfăşurându-se sub egida LPF şi FRF. Tot ce este mai jos înseamnă campionate judeţene de amatori, adică 42 de „bordeie cu tot atâtea obiceiuri”. În timp ce la nivelele superioare se moare de foame şi formaţiile se desfiinţează pe capete, Liga a IV-a a ajuns în unele judeţe să aibă două serii, cum e cazul județului Giurgiu.

În aceste condiţii, cu atât de multe echipe, etapă de etapă se produc evenimente. Jucătorii se bat între ei sau îi agresează pe arbitri, iar folosirea de jucători pe fals este la ordinea zilei. La judeţ se joacă doar din plăcere. Primele de meci sînt cel mult calculate în halbe de bere, dar pasiunile şi orgoliile nu-s mai prejos decît în Liga 1. De-asta meciurile se termină uneori cu bătăi generale.Vă mai amintiţi de antrenorul de la Unirea Izvoarele care a bătut  doi arbitri, dar de primarul din Putineiu care a lovit un arbitru asistent, dar și de scandalu de la Prundu în care un spectator l-a lovit cu bestialitate pe antrenorul oaspeților.

Scene de groază s-au întîmplat şi sâmbătă la Mihai Bravu în etapa a 4 a a Ligii IV, acolo unde echipa locală AS a întânlit pe Dunărea Giurgiu. Un jucător de la Dunărea a fost umplut de sânge de primarul din Mihai Bravu, Ion Nițu după încheierea partidei.

„Jucătorul de 18 ani, a ajuns de pe terenul de fotbal direct în spital, unde medicul a intervenit aplicînd-ui  mai multe copci la arcada spartă de primarul karatist. Nu aşa se prezintă o echipa care dorește promovarea!”  ne-a declarat Daniel Ignat vicepresedinte  CSM Dunărea Giurgiu.

La rândul său, primarul comunei Mihai Bravu, Ion Niţu, se delară nevinovat. Acesta susţine că a stat cuminte în tribună şi că a coborât la vestiar doar pentru a-şi felicita jucătorii.

COMISIA DE DISCIPLINĂ ȘI COMPETIȚII

În urma incidentului petrecut la sfârșitul jocului dintre AS MIHAI BRAVU – CSM DUNĂREA GIURGIU și după analizarea raportului arbitrului și observatorului, Comisia hotărește: se ridică dreptul de organizare pe teren propriu echipei din Mihai Bravu pe o perioadă de 3 jocuri și o penalitate sportivă de 300 lei, conf. art. 82, pct. 1, iar în cazul lovirii unui jucător al echipei Dunărea de dl. Nițu Ion, în funcție de prezentarea certificatului medico legal, dar nu mai târziu de 15 zile, se va judeca și această speță.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .