Miercuri  în Liga a IV-a de fotbal Giurgiu, urmează să se joace partidele din etapa cu numărul 29, penultima a returului.

Cel mai intersant joc al etapei se anunță a fi cel de de pe stadionul „Marin Anastasovici”, în care liderul  Seriei Sud, Dunărea Giurgiu, cu 61 de puncte obținute prin 20 victorii și o remiză, va întâlni a patra clasată, ACS Adunații Copăceni, 46 de puncte, o echipă cu un lot mai valoros decât poziția din ierarhie. De altfel, cu două etape înainte de final, giurgiuveni sunt în play-off. Gazdele giurgiuvene sînt de departe, favorite.Adunații Copăceni abordează deplasarea de la Giurgiu cu un singur obiectiv, greu realizabil însă, un egal sau chiar victoria, ambele variante fiind excelente.

Argeșul Mihăilești se află în faţa ultimei deplasări a sezonului şi va juca miercuri pe terenul celor de la Viitorul Tîntava. O echipă care ocupă ultimul loc din clasamentul Seriei Nord. Argeșul, cu obiectivul atins, speră să nu se întoarcă acasă cu mâna goală, iar antrenorul Cristi Toma își dorește ca elevii săi, scăpați de presiune, să etaleze un fotbal plăcut. În ultima etapă, Argeșul va juca în fața propriilor suporteri, cu Unirea Joița.

Liderul Seriei Nord, AS Singureni porneşte cu prima şansă, dincolo de avantajul terenului propriu, în faţa celor de la Petrolul Roata. Runda mai programează un meci intresant, dintre Unirea Izvoarele și PRO GIURGIU, partidă deschisă oricărui rezultat.

Programul întâlnirilor de miercuri, 23 mai, din etapa a 29-a a Ligii a VI-a la fotbal, ORA 18,se prezintă astfel:-

SERIA SUD

AS MIHAI BRAVU –  REAL COLIBASI

  1. CALUGARENI –  ENERGIA REMUS

SPICUL IZVORU –  GIGANTII VARASTI

UNIREA IZVOARELE –  PRO GIURGIU

UNIREA FRATESTI –  VOINTA SLOBOZIA

DUNAREA GIURGIU – AFC ADUNATII COPACENI

VIITORUL VEDEA ȘI DUNĂREA OINACU        stau

SERIA NORD

LUCEAFARUL TRESTIENI – FC BOLINTIN MALU SPART

AS SINGURENI –  PETROLUL ROATA

VOINTA PODISOR –  UNIREA COSOBA

INTER ZORILE – FC BOLINTIN DEAL

UNIREA JOITA – AS IEPURESTI

VIITORUL TINTAVA –  ARGESUL  MIHAILESTI

ZMEII OGREZENI –  UNIREA VINATORI

AVÎNTUL Florești  și   UNIREA COSOBA      stau