Este oficial. Pensionarii vor avea propriul lor părculeţ pentru relaxare

Asociația „Credință, Adevăr și Echitate Socială”, în parteneriat cu Primăria municipiului Giurgiu, a pus bazele unui proiect ce vizează amenjarea unui spațiu de relaxare și socializare ce se adresează exclusiv seniorilor, iar detaliile au fost discutate luni în cadrul unei înâlniri la Primăria Giurgiu.

Astfel, în fiecare weekend, în Parcul „Regina Maria” din municipiu asociația va pune la dispoziția pensionarilor jocuri de table, șah și rummy, iar pentru ca atmosfera să fie mai plăcută și mai destinsă, aceștia vor primi gratuit cafele și ceaiuri. De altefel, acest părculeţ este este cunoscut de ani de zile ca un loc de întâlnire al pensionarilor. Acum este oficial.

Primăria îşi explică gestul prin faptul că „Perioada de după pensionare, la fel ca și copilăria, trebuie să fie una lipsită de griji, în care petrecerea timpului liber să fie plăcută și memorabilă. Este foarte important ca seniorii să socializeze și să desfășoare cât mai multe activități, în acest fel fiind combatute efectele negative ale înaintării în vârstă.”

Cât priveşte Proiectele Asociației „Credință, Adevăr și Echitate Socială” pentru comunitatea giurgiuveană suntem asiguraţi că acestea nu se opresc aici, iar în curând vom afla cu detalii despre planurile de viitor ale acesteia, se arată într-o postare pe pagina de socializare a Primăriei Giurgiu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .