Director nou la DGASPC Giurgiu

De la începutul acestei săptămâni, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu are un nou director în persoana lui Dan Valentin Sima. Noul director are un statut de interimat, pe o perioadă limitată la şse luni, până când Agenţia naţională a Funcţionarilor Publici va organiza un concurs pentru ocuparea funcţiei.

Cel mai probabil Dan Sima va deveni director plin, cu drepturi depline, dacă luăm în calcul experienţa profesională a acestuia. Domnia sa vine din sistem şi cunoaşte foarte bine instituţia din postura de consilier jurdic al acesteia timp de mai mulţi ani. Mai mult, cunoaşte foarte bine şi mecanismul de lucru dintre Consiliul Judeţean şi DGASPC Giurgiu prin faptul că în ultima perioadă a lucrat tot pe funcţia de consilier juridic în cadrul Consiliului.

Din această poziţie, acesta se bucură de sprijinul deplin al preşedinetelui Consiliului Judeţean, Marian Mina, care l-a recomandat drept „Un tânăr inteligent, bine pregătit profesional, cu putere şi dorinţă de muncă…”

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .