Deputatul Elena Dinu implicată civic şi în afara Parlamentului

  • Social
  • 3 April 2019
  • Nici un comentariu
  • 127
  • 2 minute de citit

După ce în urmă cu mai puţin de o săptămână deputatul giurgiuvean Elena- Cristina Dinu promova pe pagina personală un apel umanitar pentru fetiţa Cezarea Mureşan (pentru care a şi făcut o donaţie – urmăriţi subiectul pe pagina de Facebook a deputului giurgiuvean, iar dacă  vreţi să fiţi alături de micuţa Cezara, accesaţi iniţiatorul – Claudiu Sabău), astăzi se află în Cipru în situaţia de bun ortodox, dar şi ca reprezentant al românilor.

În calitate de membru al Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (AIO), participă, în perioada 2-5 aprilie, în Limassol, Cipru, la reuniunea Secretariatului Internaţional, Preşedinţilor de Comisii şi a raportorilor AIO. La reuniune vor avea loc, printre altele, dezbateri cu privire la semnarea memorandumului de înţelegere dintre AIO şi Adunarea Parlamentară a Mediteranei (APM), la întrevederea dintre conducerea AIO şi cea a AP OSCE.

De asemenea, vor fi prezentate temele şi programul de activităţi ale organizaţiei pentru perioada următoare şi se va discuta despre pregătirea Adunării Generale a AIO, care va avea loc la Tbilisi, în perioada 19-23 iunie 2019.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .