Deputatul Elena-Cristina Dinu alături de foştii colegi din Spitalul de Urgenţă Judeţean Giurgiu

  • Social
  • 19 Martie 2019
  • Nici un comentariu
  • 204
  • 2 minute de citit

Deputatul PSD de Giurgiu, dr. Elena-Cristina Dinu nu şi-a uitat colegii de profesie şi a ţinut să fie prezentă alături de colegii din Giurgiu cu ocazia celui mai important eveniment din lumea medicală giurgiuveană  „Zilele Medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu”.

Cu acest prilej deputatul giurgiuvean a ţinut să arate că nu a uitat de unde a plecat, dar nici pentru ce a mers în Parlament.

„Este un eveniment în premieră pentru noi şi îmi doresc să devină o tradiţie, aşa cum se întâmplă la multe spitale din România! Am participat la Zilele Medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi în calitate de secretar al Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor. Astfel, le-am transmis medicilor giurgiuveni salutul colegilor mei din Comisie şi le-am dat asigurări că suntem, în permanenţă conectaţi la problemele din sistemul sanitar românesc!

Totodată, încercăm să contribuim la realizarea unui cadru legislativ care să aşeze lucrurile pe un făgaş normal şi în acest domeniu de activitate.

Alături de majorările salariale, de oprirea exodului medicilor, de investiţii în infrastructura sistemului sanitar şi de toate celelalte măsuri pentru Sănătate, îmi doresc şi ca Spitalul Giurgiu, unitatea sanitară de unde am plecat, să fie una modernă. Iar acest lucru se întâmplă, iată, cu sprijinul autorităţilor judeţene şi naţionale!” a declarat Elena Dinu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .