DEPOZITAREA SACILOR PLINI CU GUNOI MENAJER ÎN PUBELELE STRADALE ESTE INTERZISĂ

În urma aparițiilor postate de cetățeni în mediul online, cu referire la aruncarea sacilor plini cu gunoi menajer, în coșurile stradale, Direcția Poliției Locale informează giurgiuvenii că această faptă este interzisă, conform prevederilor art.9, al.(9), lit. a, din H.C.L.M. nr.6/2013, modificată și completată și se sancționează contravențional cu amendă de la 300 la 1000 lei, pentru persoane fizice și cu amendă cuprinsă între între 2000 și 5000 lei, pentru persoane juridice.

Gunoiul menajer trebuie depozitat doar pe platformele special amenajate, din vecinătatea imobilelor (blocurilor), iar cetățenii care locuiesc la case, vor depozita gunoiul menajer în europubela personală, pe care operatorul local de salubrizare o va ridica, în zilele prestabilite.

Poliția Locală verifică respectarea acestor prevederi, luând măsurile care se impun.

Îndemnăm fiecare cetățean să colaboreze cu instituția Poliției Locale Giurgiu, punând la dispoziție imagini și informații, care ar putea fi folosite în vederea aplicării unor sancțiuni contravenționale.

Rugăm cetățenii municipiului Giurgiu să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numerele de telefon: 0246274668 și 0372735331.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .