DARURI PENTRU COPII DE LA MOS NICOLAE LA MUZEUL SATULUI

  • Social
  • 6 Decembrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 81
  • 2 minute de citit

Copiii aflați în plasament la casele de tip familial Casa Mea, Dunării, AnsaloniCasa Verde şi Casa Noastră, structuri rezidențiale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului Giurgiu, au avut ocazia de a-l întâlni pe Moş Nicolae şi a primi daruri de la acesta.

Astfel, în data de 6 decembrie 2018, la iniţiativa preotului Tudor Georgian, paroh la Biserica Buna Vestire din Giurgiu,  45 de copii aflaţi în plasament în cele cinci case de tip familial au mers în vizită la Muzeul Satului Dimitrie Gusti din Bucureşti. Cu acest prilej au vizitat muzeul, au  primit daruri de la Moş Nicolae şi le-a fost servită masa de prânz la hanul din incinta muzeului.

„În ziua prăznuirii Sfântului Nicolae, cel ce este bun dăruitor, la invitaţia Muzeului Satului din Bucureşti am gândit să bucurăm copiii oferindu-le posibilitatea să îl întâlnească pe Moş Nicolae de la care să primească daruri. Sper ca această amintire, pe lânga altele, să îi întărească în drumul vieţii lor”, a declarat preotul  Georgian Tudor.

Această acţiune caritabilă nu este singura organizată pentru copiii din casele de tip familial din Giurgiu de preotul Tudor Georgian şi Muzeul Satului Dimitrie Gusti,  motiv pentru care  conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu le adresează sincere mulţumiri  pentru bucuriile aduse copiilor.

Denisa Cristescuconsilier Mass-Media DGASPC Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .