Tinerii din organizaţia ALDE Giurgiu s-au mobilizat ieri seară pentru pentru o acţiune umanitară menită să contribuie cu fonduri necesare tinerei Ana Maria Coşovliu care, la numai 28 de ani, se luptă cu o boală crâncenă. Astfel, tinerii din Organizaţia municipală a ALDE Giurgiu au pornit cu colindatul şi au reuşit ca la sfârşitul seriii să strângă nu mai puţin de 9.315 lei, care vor fi donaţi tinerei giurgiuvence.

Dincolo de faptul că Decembrie este prin excelenţă o lună a darurilor şi a bunătăţii, trebuie să remarcăm faptul că acţiunile umanitare desfăşurate de ALDE Giurgiu au crescut în frecvenţă şi diversitate în scurta perioadă de când conducerea Organizaţiei municipale a fost preluată de Adrian Cîndea. Se pare că noul preşedinte a reuşit să transpună în practică şi să transmită şi către tineri spiritul umanitar care-l caracteriza şi în perioada când nu era afiliat politic. Atunci, în calitatea sa de om de afaceri, Adrian Cînda, obişnuia să spună „Dăruiesc nu pentru că am, ci pentru că ştiu cum este să nu ai!”

Şi acest lucru începe să se vadă şi la partid, dar mai important printre tinerii ALDE, care sunt în perioada în care învaţă ce înseamnă spiritul civic.

Ioan Mănăilă

N.R. Giurgiuvenii care vor să se alăture acestei acţiuni umanitare au la dispoziţie posibilitatea să doneze orice sumă, în următoarele conturi

RON: RO 35 INGB 0000 9999 0126 8459 ING BANK – Coşovliu Ana Maria 

EURO: RO 74 INGB 0000 9999 0752 1735 ING BANK – Coşovliu Ana Maria