Dan Motreanu: Județul Giurgiu va depăși media națională în următorii șase ani

  • Politic
  • 10 Iunie 2024
  • Nici un comentariu
  • 96
  • 3 minute de citit

Preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, a postat pe pagina sa de comunicare, imediat după alegeri un mesaj, în care reia o promisiune făcută în timpul campaniei electorale: că Giurgiu se va dezvolta rapid şi va depăşi media naţională.

„Cetățenii din județul Giurgiu au ales proiectele PNL, au ales dezvoltarea, au ales prosperitatea. PNL a câștigat președinția CJ Giurgiu, primăria municipiului Giurgiu și primăriile din alte 43 de localități din județ.

Rezultatul ne onorează, ne responsabilizează, ne obligă. Le mulțumim și ne continuăm proiectele. La fel ca în ultimii patru ani, vom lupta pentru a pune în practică proiectele anunțate în campanie.

Vom continua să atragem fonduri UE și naționale pentru proiecte, vom accelera demersurile pentru atragerea investitorilor în județ. Am spus că județul Giurgiu va depăși media națională în următorii șase ani și nu era o declarație de campanie, este viziunea noastră pentru județ.

A fost vorba de mai mult decât de o luptă între partidele politice. A fost un vot care a arătat că locuitorii din Giurgiu resping categoric întoarcerea la un model de conducere din trecut, care a însemnat subdezvoltare, indiferență și sărăcie.

Această victorie trebuie concretizată prin realizarea proiectelor serioase și oneste, care să ducă la o viață mai bună pentru fiecare giurgiuvean.

Am spus foarte clar că dezvoltarea județului trebuie să fie una integrată. Ne-am prezentat cu o echipă de candidați pentru primării compusă din oameni dedicați, din oameni care să se integreze în efortul de la nivelul întregului județ.

Toma Petcu are experiența necesară pentru a face performanță la conducerea Consiliului Județean și are și majoritatea care să-i voteze proiectele. Cetățenii au validat eforturile uriașe ale lui Adrian Anghelescu și ale echipei PNL de a evita falimentul Primăriei Giurgiu, din cauza datoriilor lăsate de PSD. Urmează patru ani în care va pune în aplicare proiectele pentru municipiu.

Viziunea noastră despre dezvoltarea integrată a fost acceptată de cetățenii județului, cel mai bune exemplu fiind victoria tânărului Adrian Gâjâilă în lupta pentru Primăria Mihăilești.”, scrie Dan Motreanu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .