Dan Diaconescu a adus daruri pentru persoanele instituţionalizate din judeţul Giurgiu

  • Social
  • 6 Decembrie 2017
  • Nici un comentariu
  • 146
  • 2 minute de citit

Cele 65 persoane adulte cu dizabilităţi beneficiare de servicii sociale în  Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională  Tântava şi Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Grădinari, structuri rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au primit în cursul zilei de ieri, 5 decembrie 2017, daruri cu ocazia Zilei Sfântului Nicolae.

Ei au primit vizita domnului Dan Diaconescu, însoţit de un grup de prieteni.  Aceştia le-au oferit persoanele asistate în  Complexul pentru Adulţi cu Dizabilităţi Zona Nord daruri de sărbători. Pachetele au constat în îmbrăcăminte de sezon, alimente, fructe, dulciuri, produse de patiserie  precum şi un tort.

Persoanele beneficiare de servicii sociale au răsplatit gesturile generoase cu un program de colinde, susţinut în faţa oaspeţilor.

Ciprian Marica,  şef al Complexului pentru Adulţi cu Dizabilităţi Zona Nord, precum şi conducerea DGASPC Giurgiu  adresează mulţumiri persoanelor care au oferit daruri beneficiarilor de servicii sociale din centrele din localităţile Tântava şi Grădinari cu ocazia Zilei Sfântului Nicolae. 

Denisa Cristescu

Consilier Comp. Relatii cu Mass-Media

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .