Cupa României: Mihăilești s-a calificat în finală după loviturile de departajare. Sunt suspiciuni asupra arbitrajului.

  • Sport
  • 2 Mai 2018
  • Nici un comentariu
  • 103
  • 3 minute de citit

Semifinalele Cupei României, faza județeană, s-au disputat marți, 1 mai 2018, disputele fiind organizate pe terenurile echipelor mai slab clasate în ediția trecută de campionat.

Argeșul Mihăălești a disputat meciul din semifinalele  Cupei Romaniei ,etapa  județeană,  pe teren propiu împotriva formației Dunărea Giurgiu, campioana en-tittre, în fața careia s-a impus cu scorul de 5-3 după executarea loviturilor de departajare, rezultatul  la finalul celor 90 de minute a fost egal, 2-2.

Maniera în care Cătălin Nanu a arbitrat meciul Argeșul Mihăilești cu Dunărea Giurgiu,  a scandalizat suporterii celor din Mihăilești şi i-a determinat pe oficialii clubului să lanseze acuzaţii la adresa centralului din Giurgiu.

Cât priveşte aerbitrajul, antrenorul Cristi Toma a declarat  că „A făcut meciul praf s-a greșit în favoarea giurgiuvenilor. Îşi bate joc de munca unor fotbaliști, nu poate fi vorba despre simple greşeli din partea arbitrului. Nu ne-a acordat două penaltiuri, inventând un  “pinalti” pentru oaspeți la un henț involuntar. Aroganța nu face parte din regulament.” (foto fază contriversată)

La Ogrezeni (localitatea în care Hobaia joacă mecirile de pe teren propiu ), s-a jucat cea de-a doua semifinală, partida dintre Maxima Hobaia (Liga  aV-a) i  Avîntul Florești Liga  a IV-a. Fotbaliștii din Hobaia au produs surpriza, eliminînd echipa din Florești cu scorul de 4-1.

Astfel, în finala mare se vor întâlni echipele Argeșul Mihăilești și Maxima Hobaia.

Finala va avea loc în localitatea Floreşti. Data va fi comunicată de Comisia de Competiţii.

Mihăileștiul nu vor finala la Florești: „Pentru acest sezon, cea mai înţeleaptă decizie este ca finala să se joace pe un stadion cu suprafața mult mai bună decît ce de la Florești unde este programată finala”, a declarat antrenorul celor din Mihăilești, Cristi Toma.

Foto Răzvan Bratu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .