Cu sprijinul preotului Georgian Tudor, copii din din sistemul de protecţie socială din Giurgiu au ajuns la Muzeul Satului

  • Social
  • 18 Decembrie 2022
  • Nici un comentariu
  • 119
  • 3 minute de citit

Copiii beneficiari de măsură de protecție specială la Complexul de Servicii Sociale

din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au

avut ocazia de a-l întâlni pe Moş Crăciun la Muzeul Satului din București.

Astfel, sâmbătă, 17 decembrie 2022, la iniţiativa preotului Georgian Tudor, paroh al Bisericii „Buna Vestire” din Giurgiu, 19 copii beneficiari de măsură de protecție specială la Complexul de Servicii Sociale, alături de alți copii din comunitate, au mers în vizită la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” din Bucureşti unde au avut parte de mai multe surprize: au fost invitați la un spectacol în care elevi din București au

interpretat colinde și cântece de iarnă după care Moș Crăciun le-a dăruit cadouri care i-au bucurat pe copii. Vizitarea caselor Muzeului Satului, ciocolata caldă și dulciurile ce le-au fost servite la hanul din incinta muzeului au făcut parte de asemenea din programul acestei frumoase zile, care a fost pe placul copiilor.

Această acţiune caritabilă nu este prima organizată pentru copiii din sistemul de protecție specială de preotul Georgian Tudor și Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”.

„Reprezintă o mulțumire sufletească faptul că am putut oferi bucurii copiilor care au participat la evenimentul organizat astăzi. Mulțumesc tuturor celor care au dorit să se implice și s-au străduit să le ofere o zi de neuitat”, a declarat preotul Georgian Tudor, paroh al bisericii „Buna Vestire” din Giurgiu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .