Consiliul Judeţean Giurgiu şi Muzeul Judeţean „Teoharii Antonescu” vă invită la o expoziţie de excepţie

Consilil Judeţean Giurgiu a aprobat de curând mai multe proiecte de hotărâri care  să vină în sprijinul Muzeului Judeţean „Teoharii Antonescu” , inclusiv alocare de fonduri. În aceste condiţii activitatea muzeului se desfăşoară în bune condiţii, iar specialiştii de acolo ne invită la o nouă expoziţie.

Miercuri, 13 noiembrie 2019, ora 11.00, Muzeul Judeţean „Teoharii Antonescu”  vă invită la Expoziţia  150 de ani de cale ferată Bucureşti-Giurgiu”, care va avea loc la sediul din Giurgiu, str. C.D.Gherea, nr. 3.

Partener extraordinar în acest proiect este CENAFER-Muzeul CFR, ai căror specialişti au lucrat alături de echipa muzeografilor giurgiuveni la o cât mai bună reprezentare istorică a evenimentului, cât şi, prin străduinţa şi informaţiile de care dispun, la scrierea unei cărţi despre istoria primului drum de fier din Principatele Române.

Vor fi prezenţi la manifestare reprezentanţii CENAFER-Muzeul CFR, specialişti în domeniu, colegii din conducerea Muzeului Regional de Istorie din Ruse.

 

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .