Consiliul Judeţean Giurgiu continuă achiziţia de utilaje pentru Direcţia de Transporturi

DJTADJCT Giurgiu a fost dotat, cu sprijinul Consilului Județean Giurgiu, cu un autogreder 6×4 dotat cu telemetru și sistem electronic de nivelare necesar pentru efectuarea lucrărilor de pietruire pe drumurile județene. Acest utilaj a fost achiziționat cu fonduri europene, în cadrul proiectului TEN-ROBG418.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Lucian Corozel: „Încă un utilaj achiziționat cu fonduri europene nerambursabile în cadrul programului transfrontalier Interreg Romania-Bulgaria V-A, prin proiectul ,,Investiții în siguranța rutieră și îmbunătățirea conectivității districtului Ruse și județului Giurgiu la rețeaua de transport Ten-T”.

Proiectul are o valoare totală de 6.326.447 euro și este implementat în parteneriat cu Municipalitatea Ruse, iar obiectivul general al proiectului este de a contribui la mobilitatea durabilă și sigură a persoanelor și bunurilor din zona transfrontalieră prin aplicarea acțiunilor transfrontaliere coordonate pentru îmbunătățirea și întreținerea infrastructurii rutiere conectate la rețeaua TEN-T și prin utilizarea mecanismelor comune pentru planificare și acțiunile comune în domeniul siguranței și securității traficului.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .