Conducerea CJ Giurgiu acordă o atenţie susţinută Sănătăţii

Aşa cum s-a angajat încă de la preluarea mandatului, actuala conducere a Consiliului Judeţean Giurgiu acordă prioritate investiţiilor în Sănătatea giurgiuveană şi în resursa umană a acesteia.

Prezent la la deschiderea Zilelor Medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina a ţinut să le mulţumească participanţilor şi să-i asigure de susţinerea în continuare a Consiliului judeţean.

„Le mulţumesc, în primul rând, medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru tot ceea ce fac pentru pacienţii lor, pentru eforturi, dăruire şi îi asigur de întreg respectul şi aprecierea mea. De asemenea, îi asigur că Spitalul Judeţean a fost, este şi va rămâne o prioritate pentru mine, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

Am reuşit, în cei 2 ani şi jumătate de la preluarea mandatului, să facem multe lucruri bune împreună în unitatea medicală. Totodată, avem în implementare, în diferite stadii, proiecte şi mai ambiţioase, precum cel pentru modernizarea şi dotarea Spitalului Nou, şi sunt convins că le vom duce pe toate la bun sfârşit…

Doresc să o felicit pe doamna manager Mihaela Raţă, deoarece a reuşit să facă o echipă frumoasă la Spitalul Giurgiu, şi mai ales o felicit pentru cum se implică în ceea ce priveşte modernizarea şi dotarea unităţii medicale” a declarat preşedintele Mina.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .