Concurs: Cine este „frânarul care o să-şi-o ia în barbă”?

  • Diverse
  • 20 Decembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 93
  • 3 minute de citit

pamfeltLa ultima conferinţă de presă a PSD Giurgiu, una festivă din două puncte de vedere, primul legat de obţinerea a 5 din 6 mandate de parlamentar (victorie aproape istorică la nivel naţional, dacă privim procentual) şi al doilea…pentru că ne pregăteam de sărbătorile de iarnă, a trecut neobservată (sau aproape) o declaraţie a pereşedintelui PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Acesta a declarat că este mulţumit de rezultatul alegerilor, mai ales că uni au încercat, insistat (nu-mi aduc bine aminte!??) ca PSD să meargă în alegeri „cu frâna de mână trasă”. Noi am cerut să ne arate „frânarul”! Diplomat, liderul PSD s-a făcut că nu aude sau că nu înţelege şi a trecut mai departe.

Off records am insistat şi am primt un răspuns aproape solomonic şi foarte puţin articualt. Ceva de genul… aştepare, timp, sau cam aşa ceva!

Nu m-am ramolit, dar nici nu puteţi câştiga concursul „mură-n gură!”

Buun! Cam astea sunt datele problemei!

Ca-n bacurile cu miliţieni vă dăm şi un element ajutător! Căutaţi un comunicat informal foarte recent al PSD şi aflaţi „frânarul”!

Premiul surpriză: o acţiune în răspundere delictuală la Judecătoria Giurgiu, unde „frânarul” s-ar putea să vă ceară 100.000 de RON (adică 1 miliard de lei vechi). Jucaţi?

Este ca la ruleta rusească!

Premiul mare: Supravieţuiţi şi-l vedeţi pe „marele frânar”, devenit o mică manivelă, care „şi-a luat-o în barbă”!

Acum să vă văd!

Ioan Mănăilă 

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .