CJ Giurgiu organizează concursul „LOGO PENTRU MUZEU”

Consiliul Județean Giurgiu, în parteneriat cu Fundația Amfiteatru,  va organiza un concurs de idei pentru logo-ul muzeului, între elevii de liceu din judetul Giurgiu.
Un juriu format din reprezentanți ai muzeului și specilaiști vor selecta cele mai bune 10 idei și le vor premia cu câte un abonament gratuit de vizitare a muzeului.
Activitatea este parte a proiectului „Restaurare, consolidare și dotare Muzeul Județean Teohari Antonescu” si are drept scop crearea unui manual de identitate vizuală a muzeului.

CJ prin Muzeul judeţean Giurgiu pune la dispoziţia participanţilor formularul de Regulament al concursului disponibil pe web-site-ul muzeului, secţiunea « Concursul Logo pentru Muzeu», respectiv https://www.muzeulgiurgiu.ro/…/concursul-logo-pentru…/.

Concursul se va desfășura între 21 ianuarie și 20 martie 2021, iar propunerile de logo vor putea fi trimise la adresa de email: logo.muzeulgiurgiu@gmail.com cu urmatoarele informatii obligatorii: Logo in format .pdf sau .jpg; Nume și prenume; Adresa de email; Telefon mobil; Școala la care învață, până cel târziu 20 martie , ora 23:59:59.

Materiale informative si inspiraţionale despre Muzeu puteti gasi pe pagina Muzeului judetean, sectiunea «Concursul Logo pentru Muzeu», respectiv https://www.muzeulgiurgiu.ro/…/concursul-logo-pentru…/ .

Anunțul listei câștigătorilor se va face pe data de 30 martie ac. Toate lay-out-urile ce contin logo-ul muzeului vor fi utilizate de muzeu după ce proiectul se va încheia, acestea devenind proprietatea intelectuală a muzeului.

Proiectul „Restaurare, consolidare și dotare “Muzeul Județean Teohari Antonescu” este finanţat prin granturile SEE 2014-2021 in cadrul Programului RO-CULTURA si are drept scop „Dezvoltarea economică și socială a județului Giurgiu prin cooperare culturală în Spațiul European și îmbunătățirea managementului patrimoniului cultural deținut de Muzeul Județean “Teohari Antonescu”, iar ca obiectiv important „Valorificarea culturală si economică a patrimoniului cultural local prin restaurarea, consolidarea, dotarea și promovarea Muzeului Județean Teohari Antonescu”.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .