Cine spune că suntem săraci? Suntem bogaţi!

  • Eveniment
  • 21 Decembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 185
  • 3 minute de citit

cj-colindeCând vremurile administrative o iau razna (din motive de calendar), ceasul etnologic-biologic o ia şi el puţin înainte, din motive de ger, fulgi, vacanţă. Aşa că, brrr, avenit iarna! Dar a venit şi cu lucruri frumoase! Cred, nu am cifre, că ieri au venit în clădirea care găzduieşte Consiliul Judeţean câteva sute de colindători, în marea lor majoritate copii între cinci şi 10 ani. Frumoşi precum nişte îngeri, nici nu se poate altfel la vârsta lor! Au cântat, supravegheaţi atent, este adevărat, de îndrumători („Sărut-mâinile doamnelor!”) colinde cristaline care au spart bariera timpului calendaristic.

Dar poate cel mai impresionant fapt este că marea majoritatea a copiilor a venit îmbrăcată în costume populare (imaginaţi-vă cum este să confecţionezi costume pentru „pitici şi păpuşe” de 70 de centrimetri!).

viitor-presedinteÎn faţa acestei „demonstraţii de forţă”, cu acordul colegilor, preşedintele Consiliului Judeţean a amânat începerea unei şedinţe de Consiliu, extrem de importantă, cu aproape o jumătate de oră. Şedinţă în cursul căreia, parcă în spiritul Crăciunului, s-a făcut o reaşezare de fonduri, care, în marea lor majoritate, au mers spre protecţia socială.

Aşa că, nu suntem săraci! Suntem de-adreptul bogaţi cu asemenea copii! Nu sunt vorbe în vânt! Intraţi pe adresa de facebook a Consiliului Judeţean Giurgiu şi bucuraţi-vă sufletul!

Ioan Mănăilă

N.R. Preşedintele Consiliului, Marian Mina, să seţină de cuvânt! Să predea la sfârşitul mandatului (mandatelor!?) ştafeta către viitorul preşedinte!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .