Candidaţii PNL s-au întâlnit şi ieri cu giurgiuvenii

  • Publicitate
  • 24 Mai 2024
  • Nici un comentariu
  • 36
  • 2 minute de citit

Material comandat de Partidul Național Liberal – PNL Giurgiu, executat Mănăilă Ioan Vasile PFA, CMF 21240015

Ieri, am avut plăcerea să particip la o activitate electorală importantă alături de primarul Adrian Anghelescu, colegul meu și candidatul PNL, pentru un nou mandat, la Primăria Municipiului Giurgiu. Am petrecut ziua în mijlocul comunității, discutând cu dumneavoastră despre viziunea și planurile noastre pentru viitorul județului.

În cartierul Tineretului, ne-am întâlnit cu numeroși giurgiuveni care ne-au împărtășit ideile și preocupările lor. Dialogul deschis ne-a oferit perspective valoroase și ne-a întărit convingerea că, împreună, putem aduce, în continuare, schimbări .

Apoi, în zona Petrom, unde am continuat să discutăm cu cetățenii și să prezentăm soluțiile noastre pentru dezvoltarea locală, am fost încurajați de entuziasmul pe care ni l-ați arătat, ceea ce ne motivează să continuăm să luptăm pentru interesele voastre.

În calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Giurgiu, sunt determinat să colaborez cu Adrian Anghelescu, pentru a implementa proiecte esențiale în domenii precum infrastructura, educația, sănătatea și economia. Suntem dedicați să construim un municipiu prosper și modern, în care fiecare cetățean să se simtă respectat și mândru că e giurgiuvean.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru susținere!Împreună, putem crea un viitor mai bun pentru Giurgiu!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .