Bilanţ încurajator la Muzeul Judeţean „Teohari Antonescu”

Ultimii trei ani au fost, se poate spune, ani foarte buni pentru cultura giurgiuveană în instituţiile subordonate Consiliului Judeţean Giurgiu. Dacă la Biblioteca Judeţeană lucrurile erau puse deja pe un făgaş foarte buni, aducerea unor manageri tineri şi competenţi la Teatru şi Muzeu a adus un suflu nou, în sensul bun în cele două instituţii.

Săptămâna trecută a fost rândul managerului Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu”, Ionel Muscalu, să-şi prezinte bilanţul după primul an de mandat.

Astfel, în anul 2018 instituţia a organizat 15 expoziţii, 5 simpozioane, conferinţe ţi mese rotunde şi mese rotunde, trei lansări de carte şi unsprezece evenimente organizate în parteneriat cu alte instituţii de cultură şi învăţământ.

Muzeul judetean Giurgiu a derulat pe parcursul anului 2018 o serie de activitati interne ce constau in reorganizarea depozitelor colectiilor de bunuri culturale, precum şi o serie de iniţiative menite să crească numărul de vizitatori, care la finalul anului trecut a fost de 10.109.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .