Bătrânii de la Hotarele nu au fost uitaţi nici ei de Paşte

  • Social
  • 18 April 2017
  • Nici un comentariu
  • 135
  • 2 minute de citit

Cu o zi inainte de Paște, persoanele vârstnice care locuiesc la căminul  din localitatea Hotarele, județul Giurgiu, au primit  daruri de la doamna Maria Holtzhauser.

Astfel, sâmbătă, 15 aprilie  2017, beneficiarii de servicii sociale în căminul din Hotarele au primit vizita doamnei Maria Holtzhauser, care a dorit să le aducă o bucurie, să simtă că nu sunt uitați.

Aceasta le-a dăruit celor 21 persoane vârstnice instituționalizate  alimente și produse tradiționale specifice Sărbătorilor Pascale, precum și dulciuri și ghivece cu flori.  Cu lacrimi în ochi, persoanele vârstnice au mulțumit pentru vizită și darurile primite.

”Pentru mine, sărbătorile nu înseamnă mese mari și îmbelșugate, înseamnă bunătate, dăruire, iubire de semeni. Așa după cum le-am promis  bătrânilor din acest cămin în luna martie, când i-am vizitat pentru prima dată, am revenit. Am venit aici cu mare drag  și, cu siguranță, nu este ultima dată, pentru că de ei trebuie să ne amintim mereu, nu numai de Crăciun și de Paști”, a declarat doamna Maria Holtzhauser.                                                                      Denisa Cristescu

Consilier Relaţii cu mass-media

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .