Astra Giurgiu, prima înfrângere în Liga 1

  • Sport
  • 1 Octombrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 140
  • 2 minute de citit

Astra Giurgiu a suferit, duminică seară, prima înfrângere în Liga 1 la fotbal. Echipa din Giurgiu a fost învinsă, în deplasare, de Viitorul Constanța, scor 1-0, în a zecea etapă a campionatului.

Cu o formulă de start din care a lipsit vârful de lance, Alibec, Astra nu a fost prea periculoasă în careul gazdelor. Viitorul Constanța a făcut un meci  bun cu Astra, iar în minutul 48 Vînă  a trimis mingea în bara laterală a porţii lui Iliev.

Tudor Băluţă ( min 90+2), a marcat singurul gol al meciului Viitorul – Astra 1-0, din pasa lui Mihai Voduţ.

După marcarea golului, secundul Astrei, Yesilova, a avut un schimb dur de replici cu Gheorge Hagi. În final, cei doi au fost trimişi în tribună pentru ultimele secvenţe ale partidei.

Oaspeţii au fost nemulţumiţi pentru că jucătorii Viitorului nu au returnat mingea trimisă intenţionat în afara terenului de Iliev, după ce Radunovic a acuzat o accidentare.

Viitorul: V. Cojocaru – Mladen (46 R. Boboc), Țîru, Ghiță (58 Voduț), De Nooijer – Vl. Achim, T. Băluță, Vînă – I. Hagi (cpt.), Drăguș, Mățan (46 Houri)

Manager tehnic Gheorghe Hagi

Astra: Iliev – Butean, R. Crișan, Erico, Radunovic – Mrzljak (cpt.) (70 R. Moise), Biceanu – V. Gheorghe (77 Zoua), N. Roșu (39 Belu), Llullaku – Begue.

Antrenor Gheorghe Mulțescu

Astra va juca etapa următoare acasă, sâmbătă, 6 octombrie, ora 21,00 în fața celor de la CFR Cluj.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .