Astra a produs surpriza și a învins pe teren propriu Universitatea Craiova, scor 1-0, în etapa a VI-a din play-off. Golul care a făcut diferența  a fost marcat de Takayuki Seto, în minutul 78, când acesta a preluat o minge venită de la Erico da Silva în marginea careului de 16 metri și a șutat imparabil la colțul din stânga al porții.

Giurgiuvenii câștigă primul meci din play-off după o partida cu 2 goluri anulate.

„A fost cel mai frumos cadou de ziua mea. Ca o paranteză, acum să văd dacă știu să antrenez și eu sistemul italienesc, 3-4-3. Am avut și o tranziție pozitivă foarte bună. A fost un meci reușit”, a declarat Gigi Mulțescu, antrenor Astra.

Jucatorii Astrei şi cei ai Craiovei abia au putut sta pe băncile de rezervă la meciul de la Giurgiu. Ţânţarii i-au atacat din toate parţile!

Astra: Iliev – Stan, Bejan, Polczak – Radunovic, Mrzljak, Erico, Seto – Balaure (’67, Butean), Abang (’90, Vera), Matei (’83, Biceanu). Antrenor: Gigi Mulțescu.

„U“ Craiova: L. Popescu – Screciu, Kelic, Ferreira – Briceag (’46, Dimitrov), Mateiu, Santos, Bancu – Bărbuț (’46, Mitriță), Burlacu (’70, Zlatinski), Băluță. Antrenor: Devis Mangia.

Rezultatele etapei a 6-a din play-off

Viitorul – FCSB 2-2

CSMS Iași – CFR Cluj 1-1

Astra – U Craiova  1-0

Clasamentul play-off-ului Ligii I este următorul:

  1. Steaua 42 p
  2. CFR Cluj 40p
  3. CSU Craiova 34p
  4. FC Viitorul 30p
  5. Astra 26p
  6. CSM Poli Iaşi 21p

Foto: SportPictures.eu