Asociaţia „Desenează un zâmbet!”. De Crăciun, fii alături de noi, fii alături de Maria!

  • Social
  • 13 Decembrie 2021
  • Nici un comentariu
  • 162
  • 4 minute de citit

Astăzi, în mod deosebit, vă rugăm să fiţi alături de Maria

Ea este Maria-Elena Marinescu şi are şapte ani şi jumătate şi suferă de tetra pareză spastică şi paralizie cerebrală. S-a născut un copil sănătos, dar s-a îmbolnăvit din cauza apei din comuna Comana, judeţul Giurgiu, cu care părinţi îi făceau ceai. Apa conţinea nitriţi şi nitraţi. Simptomele păreau de colici. Familia Marinescu are nevoie urgentă de un nou căruţ special, accesorizat, pentru boala Mariei (Gemini 32 – preţ aproximativ 3.500 lei). Situaţia materială nu le permite să-l achiziţioneze. Tatăl lucrează zilier pe la vecini, iar mama stă acasă cu Maria şi cu frăţiorul ei mai mic. Primăria Comana a refuzat să-i acorde mamei indemnizaţie de însoţitor pentru persoanele cu handicap motivând că nu are posturi, că nu are bani.

În afara căruţului, familia Marinescu are nevoie de sprijin material. Periodic Maria merge la spital în Bucureşti pentru a urma diverse proceduri medicale şi tratament.

Asociaţia „Desenează un zâmbet!”. De Crăciun, fii alături de noi, fii alături de Maria!

Aociaţia „Desenează un zâmbet” este o Organizaţie non-guvernamentală (ONG) şi are ca misiune socială îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor ce aparţin grupurilor vulnerabile. Fii alături de noi!

Email asociatiadeseneazaunzambet@gmail.com; Facebook: Asociatia deseneaza un zambet; Cont RO09PIRB3100750719001000 First Bank Bucureşti.

În acestă lună fii şi tu Moş Crăciun şi ajută-ne să aducem un zâmbet pe faţa unor copii. Donează jucării, dulciuri, alimente. Sau poţi face o donaţie în bani în contul de mai sus al Asociaţiei. Informaţii şi relaţii suplimentare la telefon 0754 502 202.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .