Apa Service SA Giurgiu: Comunicat

  • Administraţie
  • 29 Noiembrie 2019
  • Nici un comentariu
  • 119
  • 2 minute de citit

Operatorul de apă şi canal Apa Service SA lucrează încă la remedierea avariei la nodul hidraulic al reţelei de alimentare cu apă din  zona  Bdul.1907,  Str. Mircea cel Batrân.

Lucratorii Apa Service au restrâns aria în care alimentarea cu apă este întreruptă dar intervenţia este una complexă şi necesită totuşi menţinerea întreruperii apei pentru consumatorii de pe străzile:

– Str.Mihai Eminescu

– Str.Digului – tronson între Fabrica de Pâine şi Biserica ” Sf.Nicolae”

– Sos.Portului – tronson între Bdul.1907 şi Dunapref

– Blocurile ANL Port şi Blocul Gara Fluvială

– Str. Nicolae Titulescu – tronson Str. 23 August si Bdul.1907

Lucrările de remediere a avariei au presupus înlocuirea, pe un tronson de 14 metri, a coloanei de apă care leagă reţeaua de alimentare de pe artera principală din B-dul 1907, cu reţelele din străzile Mircea cel Bătrân, Libertăţii, Dobrogeanu Gherea şi zona Portului.

La ora 17.00 lucrătorii Apa Service estimau că este posibil ca alimentarea cu apă a zonelor prezentate mai sus să se facă în timpul nopţii de 29 spre 30 noiembrie, depăşind ora prevăzută iniţial- 22.00.

În această situaţie, sfătuim consumatorii care locuiesc în zonele enumerate să îşi asigure necesarul de apă potabilă pentru această seară.

APA SERVICE S.A face eforturi pentru reducerea duratei intervenţiei şi mulţumeşte cetăţenilor pentru înţelegerea situaţiei.

Conducerea Apa Service SA

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .