Primăria pregăteşte oaze de răcoare pentru canicula din vară

Situat în sudul extrem al României, dar şi în imediata apropriere a Dunării, municipiul Giurgiu este, pe timpul verii, de multe ori campion absolut la temperaturi ridicate. Cum oraşul nu dispune de multe parcuri cu arborescenţă care să ofere răcoare, un refugiu din faţa caniculei îl constitue şi fântânile arteziene. Pentru a se asigura că acestea vor fi funcţionale în vară, primarul Adrian Anghelescu a dat ordin ca acestea să fie verificate din timp.

Fântânile arteziene din oraș sunt verificate și curățate în această perioadă de către echipele Giurgiu Servicii Locale în vederea repornirii.

Fântânile din fața Teatrului ”Tudor Vianu” necesită reparații majore la partea electrică și de aducțiune, respectiv de evacuare a apei din cauza nefuncționării de o lungă perioadă de timp.

Tehnicianul automatist Costel Anițoiu, colaborator al societății Apa Service, este persoana care a reușit să pună în funcțiune aceste fântâni arteziene.

Primarul Adrian Anghelescu a dispus ca până la începutul lunii iunie toate fântânile arteziene din municipiu să fie reabilitate.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .