APA SERVICE GIURGIU: EXTINDERE INVESTIŢII PROPRII PENTRU ANUL 2017

  • Administraţie
  • 17 Februarie 2017
  • Nici un comentariu
  • 163
  • 2 minute de citit

Pe lângă modernizările legate de sistemele de apă şi canalizare în municipiul Giurgiu, pe care le-am prezentat recent, operatorul regional Apa Service mai vizează realizarea, în 2017, a altor lucrări susţinute din venituri proprii.

Astfel, la capitolul REABILITARE REŢELE DE CANALIZARE MENAJERĂ, se are în vedere reabilitarea reţelei de canalizare menajeră din str. Nicolae Bălănescu (zona Casa cu Flori), valoarea proiectului fiind 52 188 lei.

La capitolul EXTINDERE REŢELE DE APĂ SI BRANŞAMENTE, operatorul vizează execuţia unui branşament de apă la blocul B13, lucrarea, în valoare de 10 898 lei fiind deasemenea susţinută din surse proprii.

În ceea ce priveşte extinderea reţelelor de canalizare menajeră şi racorduri, se are în vedere extinderea reţelelor de canalizare menajeră din zonele Şos. Bucureşti-Zona Pasarelă-Benzinăria Mol şi Pasarelă-Intrare Kaufland, precum şi execuţia unui racord de canalizare menajeră la blocul B13, în valoare totală de 340 419 lei.

Pe lista de investiţii se mai află şi reabilitarea bazinului de înmagazinare apă de la Staţia de Pompare Nord, învestiţie estimată la valoarea de 350 000 lei.

Toate investiţiile propuse pentru 2017, care vizează modernizări şi extinderi ale sistemelor de apă şi canalizare menajeră, racorduri, construcţii sau reabilitări au o valoare totală de

2 000 787 lei.

Apa Service” Giurgiu

 

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .