Anunţ important pentru locuitorii oraşului Mihăileşti

Prin prezentul anunț vă reamintim că, începând cu 10.06.2023, timp de 6 luni, conform avizului Direcției de Sănătate Publică, vom furniza apă în orașul Mihăilești doar pentru consumul gospodăresc, nu și pentru consumul uman (ca apă de băut). Această măsură a fost luată în condițiile în care Primăria Orașului Mihăilești a solicitat furnizarea în regim prelungit a apei.

Menționăm că, până la data precizată, respectiv 10.06, apa furnizată a fost tratată în stația de tratare din Gospodăria de Apă Mihăilești doar pentru 18 mc/h (un singur foraj), restul cantității de apă fiind asigurat cu forajele 1 și 3.

Începând cu data de 10.06.2023, până la finalizarea extinderii capacității de tratare a stației, operatorul a suplimentat cantitățile de apă folosind încă două foraje (40mc/h).

Menționăm totodată, că apa furnizată va înregistra depășiri doar la parametrii ”AMONIU” și ”AZOTAȚI” și va fi suspusă continuu procesului de dezinfecție cu clor.

Analizele apei se vor efectua în continuare, pentru monitorizare atât bacteriologică cât și chimică și vor fi comunicate către Direcția de Sănătate Publică.

Începînd cu luna iunie, pe toată perioada furnizării în aceste condiții, se va proceda la diminuarea cu 30% a tarifului în vigoare la apa furnizată.

Conducerea

APA SERVICE SA Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .