foto-editorial-andronic-mi-465x390Refacerea Podului de la Grădiștea va fi una dintre condițiile pe care Dan Andronic o va pune în cazul în care PMP va oferi sprijin pentru o viitoare guvernare PNL. Andronic, care candidează în Giurgiu, din partea PMP, la Camera Deputaților a explicat, luni seara, în cadrul unei emisiuni difuzate la postul România TV, că Traian Băsescu și PMP pot face diferența imediat după alegerile din 11 decembrie. ”Chiar dacă PMP va lua 5 la sută, poate face diferența, pentru că aceste procente pot fi mult mai importante decât un procent de 30-40 la sută”, a arătat Andronic. În aceste condiții, a continuat candidatul PMP Giurgiu – cel care va da guvernarea poate ridica niște pretenții destul de importante.

În context, Andronic a analizat declarația lui Traian Băsescu privind respingerea oricărei alianțe cu PSD imediat după alegerile parlamentare.

”Ceea ce a spus Traian Băsescu a fost că PMP nu va face alianță cu PSD. Nefăcând alianță cu PSD, pe cale de consecință, nu rămâne decât o alianță în zona de dreapta. Că înseamnă o intrare la guvernare, că înseamnă o susținere, asta ține și de un joc al procentelor”, a susținut Dan Andronic. În opinia sa, PMP s-ar putea să nu-și dorească să intre la guvernare alături de Dacian Cioloș prim-ministru, în condițiile în care – spune Andronic – toate prognozele la ora actuală vorbesc de o criză majoră din punct de vedere economic, în anul care vine.

”Condițiile pe care le va pune PMP? Traian Băsescu v-a enunțat una: prim-ministru în persoana sa, iar eu v-o spun pe a mea: refacerea Podului de la Grădiștea! E un lucru foarte serios. Vreau să se facă ceva pentru niște oameni care din 2005 trăiesc efectiv ca în junglă”, a conchis Dan Andronic.