ALDE Giurgiu intră în ofensivă preelectorală

  • Diverse
  • 3 Noiembrie 2017
  • Nici un comentariu
  • 86
  • 2 minute de citit

După o perioadă de organizare (reorganizare) internă,  necesară dar anostă din punct de vedere al interesului public, ALDE Giurgiu pare a intra în forţă într-o ofensivă preelectorală.

Ieri, ministrul Energiei, Toma Petcu, în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei judeţene  a ALDE Giurgiu, a ţinut să-l prezinte personal pe cel mai nou membru ALDE, Gheorghe Ştefan. Da, Gheorghe Ştefan, fostul preşedinte al PNL Giurgiu.

Oricât ar încerca liberalii giurgiuveni să minimalizeze această pierdere pe motiv că fostul lor preşedinte nu a fost foarte performant din punct de vedere electoral, că după ultimele alegeri ar fi plecat la Bucureşti (oare de ce?) sigur ALDE punctează serios în contextul în care-şi doreşte să devină a doua forţă politică a judeţului.

Punctează ca imagine politică în lupta în care-şi doreşte să convingă electoratul că ALDE este acum forţa politică liberală din România şi punctează şi la capitolul imagine. Gheorghe Ştefan este un specialist de talie naţională în ceea ce priveşte politicile publice pe agricultură şi, mai presus de toate, un politician cu „un dosar curat” care aduce un aer proaspăt în partidul lui Tăriceanu unde mulţi lideri joacă şah cu DNA-ul.

Şi ofensiva nu pare să se oprească aici. Priviţi cu atenţie la schimbările din deconcentratele giurgiuvene, unde după o perioadă de latenţă, pe fondul tensiunilor de la nivel naţional din PSD, ALDE încearcă să-şi maximalizeze pretenţiile, în condiţiile în care UDMR nu este frecventabil decât la nivel de sprijinire al legilor pe justiţie, pentru că, nu-i aşa, toţi au corupţii lor.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .