ALDE Giurgiu în topul organizaţiilor teritoriale din ţară

  • Politic
  • 21 Noiembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 152
  • 3 minute de citit

tariceanu-3Recenta vizită a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte ALDE şi a copreşedintelui Daniel Constantin la Giurgiu, nu a făcut parte, pur şi simplu dintr-un calendar electoral, ci a fost mai degrabă o formă de respect şi apreciere de care se bucură organizaţia ALDE Giurgiu la nivel naţional.

Acest lucru a fost recunoscut direct şi franc de Călin Popescu Tăriceanu, care  a declarat în deschiderea conferinţei de presă de la Giurgiu că ,,Vizita noastră este o recompensă pentru eforturile pe care ALDE Giurgiu le-a făcut la alegerile locale din luna iunie. Avem ambiția ca la alegerile parlamentare să avem un rezultat cu două cifre (cu referire la Giurgiu n.n.). ALDE e a treia forță politică din România, iar ambiția noastră este să facem parte din următoarea guvernare. Vrem să sprijinim organizațiile puternice din țară, pentru a obține la alegerile parlamentare din decembrie un scor și mai bun decât la alegerile locale. Vrem o altă Românie în viitorul apropiat de care să beneficieze generația tânără. Vrem să creăm o economie în care oamenii să aibă și locuri de muncă, dar și un salariu motivant”

tariceanu-2Dincolo de aprecierea rezultatelor generale ale organizaţiei giurgiuvene a ALDE în algerile locale, de aceaşi bună apreciere a avut parte şi candidatul acestei formaţiuni politice la funcţia de primar, Alexandru Vladu.

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin a ținut să-l felicite personal Alexandru Vladu declarând că ”Îl  felicit pe domnul Alexandru Vladu pentru că a obținut la alegerile locale, al doilea scor la nivel național. Am dat exemplu ALDE Giurgiu la toate celelalte organizații din țară. Punem accent la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele de candidați, deoarece avem oameni cu pregătire, oameni de calitate.”

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .